ГК «Прометей» виділила понад 160 тис. грн на закупівлю допомоги армії України

ГК «Прометей» виділила понад 160 тис. грн на закупівлю допомоги армії України
ГК «Прометей» виділила понад 160 тис. грн на закупівлю допомоги армії України

Зерноторгова Компанія «Прометей» надала понад 160 тис. гривень благодійної допомоги для гуманітарних потреб ЗСУ та територіальної охорони. Кошти спрямовані на закупівлю матеріально-технічних, продовольчих, медичних засобів для військових, що захищають Миколаївську область.

Про це повідомляє пресслужба компанії «Прометей» в коментарі для Latifundist.com

Команда ГК «Прометей» прийняла рішення не залишатися осторонь та допомогти українським захисникам, організувавши закупівлю та логістику необхідних військових матеріальних засобів.

В компанії зазначають, що на даний момент займаються також організацією міжрегіонального складу, на базі якого акумулюватиметься необхідна військова товарна номенклатура.

«Зараз, в умовах тотального дефіциту, не лише медикаментів та певної техніки, а й елементарно — предметів першої необхідності, наша команда працює у посиленому режимі, щоб закупити для наших Захисників матеріальні, продовольчі та інші засоби. Крім того, ми беремо на себе ризики, пов'язані з логістикою. Ми розуміємо, наскільки важливо максимально допомогти нашим хлопцям, які працюють на передовій та захищають наше життя!», — зазначили в компанії.

ГК «Прометей» висловлює подяку Миколаївській ОДА та представникам місцевого самоврядування за оперативне інформування щодо необхідної армії номенклатури товарів.

«Своєму успіху ми зобов'язані українському народу, і саме час надати допомогу зі своєї сторони. Ми маємо об'єднатися і організувати допомогу нашій армії! Ми щодня повідомлятимемо про нашу роботу в цьому напрямку, щоб об'єднати бізнес у бажанні підтримати українських захисників. Це не остання допомога, яку надає наша команда. І зараз для здійснення наших планів важливі не стільки гроші, скільки пошук необхідного та організація логістики. Тому ми просимо всіх приєднатися до цієї Святої доброї справи!Перемога буде за нами! Слава Україні!», — зазначає засновник компанії Рафаель Гороян.

Нагадаємо, що Українські аграрні журналісти та дизайнери Latifundist Media розробили серію NFT токенів «NFT Патрони Підтримки України». Колекція складається з патронів розфарбованих у кольори прапора України та кольори прапорів країн, які підтримують Україну у військовій боротьбі з Росією. Всі кошти, зібрані нами за «NFT Патрони Підтримки України», ми направимо на гуманітарну допомогу.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus