Corteva переходить на прямі продажі в Україні

Компанія Corteva Agriscience переходить на єдину пряму модель ведення насіннєвого бізнесу в Україні, починаючи з 1 червня 2022 року.

Про це повідомила пресслужба компанії. 

Відзначається, що даний підхід анонсується компанією з урахуванням ситуації на аграрному ринку під час військових дій, оцінки коротко- та довгострокових фінансово-економічних можливостей учасників ринку щодо своєчасного забезпечення українських аграріїв насіннєвим матеріалом.

Разом з тим, Corteva Agriscience розпочинає процес виведення з ринку України насіннєвого бренду Brevant seeds та об’єднання асортименту гібридів кукурудзи, соняшника та озимого ріпаку під брендом Pioneer.

Повідомляється, що першим кроком, напередодні сезону озимого ріпаку компанія пропонуватиме українським фермерам купівлю насіння озимого ріпаку бренду Brevant seeds безпосередньо у торгових агентів, які з 2019 року працюють напряму з сільгоспвиробниками, пропонуючи насіння гібридів кукурудзи та соняшнику бренду Pioneer.

Наступним кроком буде ґрунтовний аналіз та об’єднання асортименту гібридів кукурудзи та соняшнику Brevant seeds з портфелем Pioneer, адаптація мережі торгових агентів, а також логістичної та складської мережі і функцій всередині компанії.

Додається, що зараз головним пріоритетом діяльності Corteva в Україні є допомога фермерам у забезпеченні продовольчої безпеки країни в умовах війни. 

«‎Наші польові команди, виробництво, склади та логістика роблять усе можливе, щоб максимально підтримувати сільгоспвиробників в цей непростий для всіх час. Зважаючи на аналіз сезону кукурудзи та соняшника, що минув, а також прогнози з розвитку аграрного ринку у майбутньому, особливо з фінансово-економічної точки зору, ми розуміємо, що для повного та своєчасного забезпечення попиту на насіння Corteva Agriscience, зокрема і озимого ріпаку, найоптимальнішим рішенням є саме пряма модель, яка вже третій рік доводить свою ефективність для тисяч фермерів по всій країні», —  коментує керівник відділу продажів, маркетингу та комерційної ефективності Corteva Agriscience в Україні Олександр Дмитрієв.

Він додає, що торгові агенти компанії мають добре відпрацьований механізм, що дозволить гарантувати своєчасність поставок в господарства, які мають змогу продовжувати працювати заради добробуту українців. 

 

Нагадаємо, що Corteva Agriscience прийняла рішення вийти з російського ринку і, вже призупинивши нові продажі в росії, ініціює план припинення всієї виробничої та комерційної діяльності.

 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus