Попри воєнні дії, людям потрібно щось їсти, а нам необхідно годувати країну, — компанія Семаль

Компанія «Семаль‎»‎ всупереч воєнним діям готується до проведення весняно-польових робіт 2022 р.

Про це повідомляє пресслужба компанії. 

«На цей час агрокомпанія «Семаль» займається сільгоспроботами, готується до проведення весняно-польових робіт 2022 р., а саме внесення придбаним цьогоріч розкидачем мінеральних добрив українського виробника заводу Кобзаренка (Суми) аміачної селітри на озиму пшеницю по мерзло-талому ґрунту‎»‎, — підкреслили у компанії. 

В повідомленні зазначають, що цьогоріч агрокомпанія перейшла до системи управління господарством з використанням великого набору даних і високою точністю виконання операцій точного землеробства. Це допомагає господарству мінімізувати зайві витрати паливно-мастильних матеріалів та мінеральних добрив.

«Попри воєнні дії, людям потрібно щось їсти, а нам необхідно годувати країну. Потрібно, щоб був хліб, бо без хліба ми не зможемо воювати та перемагати, тому працівники агрокомпанії «Семаль» займаються своєю справою, попри війну»‎, — акцентував директор агрокомпанії «Семаль‎»‎ Максим Король. 

В компанії додають, що наразі повністю завершене перше підживлення озимих зернових культур. А завдяки вчасно внесеним добривам, наявності достатньої кількості вологи та тепла стан посівів покращується з кожним днем.

Нагадаємо, що Мінагро запустило платформу допомоги аграріям під час Посівної 2022.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus