Незважаючи на наші матеріальні втрати ми і далі будемо продовжувати допомагати нашій армії, — ГК «Прометей»

ГК «‎Прометей»
ГК «‎Прометей»
Джерело фото: Latifundist.com

Група Компаній «‎Прометей»‎ повідомила про напад окупаційних сил РФ на офіси виробничих компаній «‎ВК Прометей»‎ (с.Піски, Баштанського р-ну) та «‎ АГРО КАПІТАЛ ЦЕНТР» ‎(с.Добра Криниця, Баштанського р-ну»‎. Обидва активи належать ГК «Прометей» та перебувають у Миколаївській області.

Йдеться в повідомленні пресслужби компанії.  

«Агресор намагався зруйнувати не лише ті підрозділи, які стосуються виробничої діяльності, а і їхню адміністративну частину. Найголовніше вдалося уникнути людських жертв, жоден наш співробітник не постраждав. Все інше, ми безумовно зможемо закупити, відбудувати, зробити краще, ніж було, коли над головою буде знову мирне та вільне небо», — наголосили в компанії.

В компанії додають, що фактично вони зіткнулися з варварськими руйнуваннями окупантами всього на своєму шляху. 

«Наші виробничі підприємства було підготовлено до посівної на 100%, але війна внесла свої корективи. Понівечені с/г та оргтехніка, знищена документація, зруйновані системи зважування та моніторингу — це далеко не повний перелік завданих збитків. Крім цього, постраждали склади компаній «ВК Прометей» та «АКЦ»‎, — повідомляється в повідомлені ГК «‎Прометей». ‎  

Але попри завдані збитки компанія продовжує працювати у двох напрямках: ДОПОМОГА АРМІЇ та ПІДТРИМКА ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ КРАЇНИ.

«‎Незважаючи на втрати компанії МИ І ДАЛІ БУДЕМО ПРОДОВЖУВАТИ ДОПОМАГАТИ НАШОЇ АРМІЇ. Сьогодні нашим бійцям із ЗСУ та Тероборони будуть передані квадроцикли Polaris та кросовер Renault Duster»‎, — зазначили у пресслужбі компанії.

Нагадаємо, що раніше компанія «Прометей» виділила 500 тис. грн на надання гуманітарної допомоги ЗСУ та Теробороні.

 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus