МХП вже надало допомогу військовим та населенню на суму понад 200 млн грн

4 тисячі тонн безкоштовної продукції (на загальну суму більше 200 млн грн) вже отримали від МХП та Благодійного фонду «МХП-Громаді» українці, котрі постраждали від війни з Росією.

Про це Latifundist.com повідомила прес-служба компанії.

«Ми передаємо продукцію нашим військовим, поліції, територіальній обороні в гарячих точках країни, медичним закладам, пологовим й дитячим будинкам, центрам для літніх людей, населенню, що перебуває у критичній ситуації, а також громадянам, які тимчасово полишили свої домівки. 

Я щодня буваю на підприємствах МХП й на власні очі бачу: робота кипить у цехах, у новоствореному штабі допомоги, у кожному авто, що везе продукти людям. Наші працівники роблять усе, щоб українці мали вдосталь їжі. Благодійна і вчасно доставлена їжа — це наш внесок у Перемогу», — каже Юрій Косюк, засновник та СЕО МХП. 

В режимі 24/7 підприємства холдингу працюють на підтримку харчової безпеки України. В МХП організований спеціальний штаб для допомоги продуктами харчування тим, хто перебуває зараз у найбільшій небезпеці.  Водії везуть продукцію в найгарячіші точки. Працівники змінюють свої «мирні» професії й стають вантажниками, експедиторами, фасувальниками, опрацьовують заявки, координують допомогу на місцях. Долучаються й волонтери, яким в компанії надзвичайно вдячні за небайдужі серця й готовність допомагати. 

В МХП розуміють, наскільки зараз важлива їжа. І роблять й будуть робити все, щоб її було достатньо у кожного українця.

Нагадаємо, що Мінагрополітики запустило платформу для допомоги аграріям у проведенні посівної 2022: https://agrostatus.org/, яка покликана допомогти аграріям успішно стартувати з посівною кампанією.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus