Астарта почала засіювати поля цукровим буряком

Посівна кампанія агропромхолдингу «Астарта»
Посівна кампанія агропромхолдингу «Астарта»
Джерело фото: Facebook: Astarta-Kyiv

Підприємства агропромхолдингу «Астарта-Київ» розпочали посівну кампанію-2022. Першими стартували аграрії у Хмельницькій та Вінницькій областях, приступивши до посіву цукрового буряку.

Про це повідомляє пресслужба компанії на своїй сторінці у Facebook

Зазначається, що підживлення озимої пшениці та озимого ріпаку практично завершене, відтак, відбувається підготовка грунту під посів пізніх культур. Серед них цукровий буряк, кукурудза, соняшник, соя.

«Роботи проводяться на площі майже 220 тис. га у всіх регіонах присутності компанії, за виключенням чотирьох тисяч га у зоні бойових дій у Чернігівській області», — йдеться в повідомленні пресслужби.

Читати по темі: Гарячі проблеми українських аграріїв — ‎посівна кампанія 2022

Додається, що завчасна підготовка до виробничого сезону, максимальна мобілізація зусиль, оптимізація процесів та логістичних маршрутів, дозволила Астарті забезпечити цьогорічну посівну необхідною кількістю матеріальних ресурсів.

У пресслужбі «Астарти» повідомляють, що команда усвідомлює свою відповідальність в участі в забезпечені продовольства та докладе усі зусилля, щоб посіяти, зібрати і переробити збіжжя.

Нагадаємо, через бойові дії на Миколаївщині не всі господарства ГК Прометей розпочнуть посівну.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus