Компанії МХП перенесли виплати відсотків за єврооблігаціями

Компанія МХП отримала згоду на перенесення виплати відсотків (купонів) на строк 270 днів по трьох випусках єврооблігацій (2024, 2026 та 2029 років погашення). 

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Зазначається, що це допоможе компанії продовжити операційну діяльність, зберегти ліквідність компанії в період військової агресії з боку рф, зберегти якомога більше робочих місць та допоможе МХП забезпечити безперервність свого бізнесу в короткостроковій, середньостроковій та довгостроковій перспективі.

«‎Дане рішення дасть можливість компанії і надалі підтримувати продовольчу безпеку в Україні, а також вести активну гуманітарну діяльність, в рамках якої МХП та благодійний фонд «МХП – Громаді» вже передала 9 500 т благодійної продукції на суму 525 млн грн»‎, — йдеться в повідомленні. 

Додається, що допомогу в першу чергу, отримують люди, які перебувають в регіонах бойових дій. А також нашим захисникам й рятувальникам, громадам, лікарням й пологовим будинкам, благодійним установам, які дбають про дітей-сиріт і літніх людей, а також людям, які через війну залишилися без дому та засобів для існування‎.

У компанії додають, що таке рішення також дозволить МХП продовжити підготовку до весняної посівної кампанії, потреби у фінансуванні якої складають приблизно $160 млн з березня по червень 2022 року.

«МХП вдячний своїм стейкхолдерам (включаючи бондхолдерів), які проявили себе як відповідальні партнери в надскладний для України та компанії час‎», — підсумували в пресслужбі компанії. 

Нагадаємо, що МХП просила акціонерів перенести відсотки єврооблігацій через посівну.‎

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus