Agricom Group повернув свій завод після окупації загарбниками

Завод «Добродія», Agricom Group
Завод «Добродія», Agricom Group
Джерело фото: Facebook: Agricom Group

Завод «Добродія» повернувся під контроль Agricom Group. Над ним знову підняли український стяг.

Про це повідомляє пресслужба компанії на своїй сторінці у Facebook.

Зазначається, що з моменту окупації Чернігівської області російськими військами завод компанії, що було запущено у смт Михайло-Коцюбинське у Чернігівській області лише 4 роки тому, частково розграбовано окупантами. Не минули руйнувань й інші активи розташовані в області. Постраждала техніка та склади, які були обстріляні. Збитки наразі оцінюються.

«Ми вірили в силу ЗСУ і в наших людей, які завзято докладали зусиль для збереження підприємства та техніки. Я дякую усім працівникам Чернігівського кластеру за їхню витримку, підтримку і за те, що у важкі часи зуміли зберегти те, над чим так довго і ретельно працювали», — співвласник та виконавчий директор Agricom Group Петро Мельник.

Він додав, що в компанії докладуть всіх зусиль для максимально швидкого відновлення роботи заводу та аграрного напрямку. Також, за словами Петра Мельника зовсім скоро розпочнеться посівна на Чернігівщині.

Нагадаємо, чотири країни, черед яких Польща, Латвія, Литва та Естонія, в найближчі 48-72 години почнуть процес повної ізоляції від росії.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus