Український бренд продуктів зі злакових культур запускає власну логістику до ЄС

Підприємство, що виготовляє продукцію під торговими марками «Добродія»‎, San Grano та WOWСЯНКА запускає власну логістику продукції до країн Європи. 

Про це повідомляє пресслужба компанії Agricom Group.

Зазначається, що наразі ведеться підготовча робота з придбання вантажних автомобілів, підбору водіїв та оформлення необхідної документації. А вже у липні перші партії готової продукції будуть доставлені до країн ЄС та Великої Британії на власному автотранспорті виробника. 

Як пояснили у компанії, таке рішення було прийнято у зв'язку зі складнощами у логістиці продукції, які пов'язані з закриттям портів внаслідок повномасштабної війни росії проти України. 

«Якщо раніше 70% нашої продукції відвантажувалась через порти до країн Африки та Азії, то в нині в планах – поступово замінити ці об'єми продажами до країн Євросоюзу та Англії»‎, — зазначила директорка компанії «‎Добродія Фудз»‎ Ірина Брославцева, 

Додається, що виробник очікує, що власна логістика частково допоможе відновити експортні постачання продукції під ТМ «Добродія», San Grano, WOWСЯНКА. 

Читайте також: «Зерно під конвоєм, або Як в історії військові конвої допомагали перевозити вантажі»

Нагадаємо, раніше завод Добродія поновив експортні поставки до Європи.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus