кадирівські війська продовжують вивозити сільгосптехніку з України

Російські загарбники продовжують нахабно красти сільськогосподарську з територій активних бойових дій і вивозити її за межі України. 

Про це повідомляє пресслужба «Агротек-Інвест».

Зазначається, що військові-кадирівці продовжують вивозити техніку у росію. Відтак, вивезено партію нової сільгосптехніки, а саме комбайн John Deere s760 з жаткою та 2 сівалки VäderstadTempo на суму €520 тис.

«4-5 квітня була викрадена та вивезена сільгосптехніка з майданчика «Агротек- Інвест» у Мелітополі у напрямку росії. Разом із першими 4 одиницями техніки, що вже вивезено у Чечню загальний збиток компанії вже нараховує понад €1,5 млн», — йдеться в повідомленні. 

У пресслужбі додають, що окрім техніки, окупанти викрали і вивезли фірмові мастила зі складу «Агротек-Інвест», загальний обсяг яких склав 20 т.

Нагадаємо, напередодні чеченці пограбували виставковий майданчик дилера та вивезли до Чечні. Завдяки позиційним системам, що встановлено на обладнанні, фахівці зафіксували, що техніка наразі знаходиться на території Чеченської республіки росії поблизу м. Грозний. 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus