Компанія Feodal підписала меморандум про співпрацю із Асоціацією саперів України

Компанія Feodal підписала Меморандум про співпрацю із ГО «Асоціація саперів України» та із Міністерство аграрної політики та продовольства України. 

Про це повідомляє пресслужба компанії у Facebook.

В компанії відзначили, що плекають великі надії на плідну співпрацю і будуть робити все, щоб знайти якомога більше людей, організацій, які будуть готові долучитись до цієї великої роботи, знайти однодумців, знайти гроші і працювати далі в інтересах продовольчої безпеки нашої країни.

«Якщо фермер підозрює або знає, що його поле або частина поля замінована, він має можливість швидко повідомити у відповідні органи — ДСНС, ЗСУ, Мінагро, — про підозру або виявлення небезпечних об’єктів. Для цього треба залишити заявку на базі сервісу компанії Feodal, де вказуються приблизні координати місця, де потрібна перевірка або знешкодження, також причина, замінування: кинута техніка, нерозірвані снаряди тощо. У залежності від причини заявка полетить у відповідний орган», — розповіла представниця компанії Feodal Євгенія Швець. 

Зазначається, що нещодавно компанією Feodal, під егідою Міністерства аграрної політики та продовольства України, а також із залученням ДСНС і ЗСУ, було запущено проєкт Military.feodal.online для швидкого реагування щодо розмінування фермерських полів.

Додається, що основна ідея проєкту в тому, щоб оперативно реагувати на проблему і швидко передавати конкретні дані у відповідні органи у готовому для роботи форматі.

Деталі щодо співпраці можна дізнатися за телефоном +380 98 614 89 54. Також доступна гаряча лінія компанії — 0 800 308 009.

Нагадаємо, в Україні запущено сервіс для швидкого розмінування полів.

 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus