Амазоне-Україна відновлює постачання техніки до України

Компанія «Амазоне-Україна» з кінця березня розпочала відновлення постачання техніки до України, аби виконати свої зобов’язання перед партнерами та забезпечити агровиробників до посівної усім необхідним.

Про це повідомляє пресслужба компанії. 

Зазначається, що від початку посівної кампанії «Амазоне-Україна» у межах своїх можливостей, намагалась відновити усі процеси, особливо — постачання техніки та запчастин до України, так і налагодити діяльність всередині компанії. 

«‎На жаль, ми не можемо забезпечити на 100% запчастинами наших партнерів, все-таки є певні затримки з доставкою із заводу. Однак наш склад в Україні працює і все, що є в наявності, оперативно надсилаємо нашим дилерам», — розповів генеральний директор «Амазоне-Україна Дмитро Давиденко

Компанія Амазоне-Україна поновлює постачання техніки до України

Повідомляється, що для оперативного розв'язання питань щодо налаштування техніки та сервісної підтримки «Амазоне-Україна» відкрила для клієнтів та партнерів гарячу телефонну лінію: + 38 (050) 390 16 50.

 «Запрошуємо усіх, хто потребує консультації з експлуатації, налаштування техніки чи інших критично важливих питань, — звертатись за цим номером телефону. Наші сервісні спеціалісти намагатимуться якомога оперативно допомогти», — зазначив керівник. 

Нагадаємо, що BASF відкриває додаткову гарячу лінію для допомоги аграріям.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus