Компанія BEDNAR повністю вийшла з ринку рф

Компанія BEDNAR повністю засуджує російську агресію проти України та з першого дня війни припинила прийом будь-яких замовлень від російських та білоруських дилерів та зупинила всі інвестиції в ці ринки. Наразі виробних зупинив та не планує подальших поставок техніки в росію.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Зазначається, що компанія без сумнівів прийняла рішення вийти з ринку країни-агресора. Безумовно, це рішення було болючим з економічної точки зору, але демократичні цінності для BEDNAR важливіші.

Додається, що BEDNAR продовжує працювати в Україні та розраховує на зростання долі ринку.

«Ми розраховуємо на подальше збільшення долі ринку, як завдяки нашим конкурентним перевагам, так і з урахуванням того факту, що багато інших виробників сільгосптехніки залишились працювати в росії. Ми впевнені, що українські аграрії будуть враховувати цей фактор при виборі бренду-виробника сільгосптехніки», — йдеться в повідомленні компанії.

У пресслужбі повідомляють, що BEDNAR підтримує своїх співробітників та допомагає їх сім’ям. І компанія, і українські представники BEDNAR, і команди дилерів в Україні фінансово та персонально допомагають українській армії в її боротьбі з російським агресором.

«BEDNAR продовжує постачання необхідної техніки українським аграріям для весняних польових робіт. Також, наші дилери розміщують замовлення на агрегати для літньо-осіннього сезону польових робіт»,— йдеться в повідомленні.

Зазначається, що крім цього були відновлені всі програми стимулювання постачання запчастин в Україну, що дає можливість українським аграріям отримувати необхідні запчастини в повному обсязі та в необхідні строки.

Нагадаємо, Variant Irrigation установить зрошувальні системи для агрохолдингу з Болгарії.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus