Variant Irrigation працює над відновленням свого виробництва

Уряд країни закликає повертатись в безпечні райони та відновлювати роботу бізнесу. Відтак, команда Variant Irrigation працює над відновленням виробничих процесів, щоб надалі постачати сільгоспвиробникам зрошувальне обладнання.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Зазначається, що Variant Irrigation — український виробник дощувальних систем, який входить до виробничої групи Variant Group має 12 металообробних підприємств, власником якої є Данііл Шуфані.

«Всі виробничі потужності були зосереджені в м. Харків, який вже 2 місяці знаходиться в зоні активних бойових дій. З першого дня війни Харків знаходиться під нескінченими артобстрілами, ми мали зупинити виробництва, щоб врятувати людей та зорієнтуватися в ситуації», — каже власник компанії.

За словами Данііла Шуфані, за цей час компанія брала активну участь в наданні гуманітарної допомоги. Так, вдалося доставити та роздати 800 т продуктів харчування та кілька вагонів одягу, товарів першої необхідності та медикаментів. Наразі все керівництво в Україні, на зв’язку з замовниками та готується перемістити склад, обладнання та відновити виробництво.

«Підприємству вдалося зберегти більшу частину робочих місць, підтримати своїх працівників виплатами, відновити відвантаження та зберегти значну частину виробничого обладнання. В планах з червня запустити штатне виробництво зрошувальних систем, наразі вже приймаємо замовлення, а попереду активна участь у відновленні країни», — йдеться в повідомленні.

За словами власника, нині завдання для учасників ринку АПК — провести посівну, отримати високий врожай та не допустити продовольчу кризу, ефект від якої відчує весь світ. Використання зрошувальних систем при цьому дозволить мінімізувати ризики та отримати стабільно високий врожай.

«На нашому складі є в наявності комплектуючі, які ми невдовзі зможемо відвантажувати тим, хто вже використовує дощувальну техніку та потребує заміни витратних вузлів. А із свого боку, Уряд надасть програми, які допоможуть мінімізувати фінансове навантаження аграріям. Отже ми вбачаємо перспективу цього напрямку і відновлюємо виробництво, щоб зробити свій внесок в нашу спільну перемогу», — підсумував Данііл Шуфані.

Нагадаємо, «Амазоне-Україна» відновлює постачання техніки до України

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus