Пневматичні сівалки OMEGA від BEDNAR: опитування аграріїв

Пневматична сівалка OMEGA від BEDNAR
Пневматична сівалка OMEGA від BEDNAR
Джерело фото: Titan Machinery Ukraine

Аграрії в різних регіонах України отримують кращий результат, використовуючи пневматичні сівалки OMEGA від чеського виробника сільгосптехніки BEDNAR. Опитування показало, що користувачі оцінили 5 основних переваг сівалки, які стали причиною високого попиту на агрегат, пише пресслужба Titan Machinery Ukraine.

Універсальність. Підходить як для традиційної, так і для мінімальної технології обробітку ґрунту, перевагою сівалки OMEGA є здатність одночасно закладати добрива в рядок та у міжряддя — жоден інший виробник не пропонує такої опції.

«Надзвичайно зручною є можливість підготовки ґрунту та посіву за один прохід, що значно економить час та зменшує експлуатаційні витрати. Широка варіативність додаткового обладнання дозволяє адаптувати вашу сівалку під роботу в будь-яких ґрунтово-кліматичних умовах‎», — відмічають в Titan Machinery Ukraine.

Аграрії особливо відзначають наявність такого переднього обладнання, як шинний коток FRONT PACK та гідравлічна вирівнююча планка CRUSH BAR. Опціонально також на сівалку можна встановити висівний апарат ALFA DRILL, що розширює її можливості.

Читайте також: «‎Ринок сільськогосподарської техніки в Україні через війну скоротиться не менше ніж на 50% в 2022 році — директор BEDNAR в Україні»‎

Точність. Дводискові сошники з паралелограмною підвіскою копіюють рельєф та забезпечують задану глибину. Маневровість та копіювання рельєфу дозволяють успішно засіяти як ділянки зі складним рельєфом, так і великі поля.

Надійність. Продумана міцна рама забезпечує досконалу обробку та посів. Всі елементи агрегату розроблені так, щоб забезпечити надійну роботу сівалки, а також прохідність ґрунту та рослинних решток, а саме: переднє обладнання, система кріплення дисків (по 2 диски на одній стійці), агресивні А-диски, задній шинний коток в шаховому порядку, тощо.

Технологічність. Повністю сумісна з протоколом ISOBUS, може працювати як з терміналом трактора, так і з власним. Легко налаштовується і регулюється. Швидке, зручне та просте калібрування, що займає мінімальну кількість часу.

Вартість. Комбінація передових технологій є відчутно доступнішою за своїх конкурентів, тому багато українських аграріїв, оцінивши вагомі переваги та максимально зручне користування сівалкою, обирають пневматичні сівалки OMEGA.

Зазначається, щоб на власні очі переконатися в якості роботи сівалки та оцінити її переваги можна замовити ДЕМО-показ. Для цього необхідно звернутись до торгового представника «Тайтен Машинері Україна‎»‎ в вашому регіоні або зателефонувати за номером 0 800 50 8080.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus