Ціни на пальне зросли: бензин здорожчав на 1,95 грн/л, ДП — на 2 грн/л

Роздрібні мережі АЗС у період з 29 квітня по 2 травня відкоригували ціни на бензини й дизельне пальне з урахуванням торгової надбавки, визначеної урядом. Бензин вроздріб здорожчав на 1,95 грн/л, ДП — на 2 грн/л.

Про це повідомили в консалтинговій групі «А-95», пише enkorr. 

Відзначається. що Кабінет міністрів України підвищив граничні рівні торгової надбавки до середньої роздрібної ціни на дизельне пальне, що реалізовується на АЗС, з 5 до 7 грн/літр, для бензинів — з 4,55 грн до 6,5 грн/літр. 

«В мережах заправних станцій WOG і ОККО бензин марки А-95 здорожчав на 1,95 грн/л, до 36,05 грн/л. Дизельне пальне у цих мережах здорожчало на 2,00 грн/л, до 40,66 грн/л. Повідомляється, що інші мережі також відкоригували ціни на пальне в сторону здорожчання‎», — повідомили експерти. ‎ 

Разом з тим, АЗС «‎OKKO» вже відзвітували, про ліміт на заправку. Так, власники карт лояльності можуть заправити від 10 л в одне авто. Без картки — 5 л в одне авто.  

«Наступну заправку можна провести протягом доби, але не раніше ніж через 2 години», — повідомили в компанії «‎OKKO».

Нагадаємо, на початку травня в уряді запевнили, що дефіцит пального на АЗС впродовж 7 днів буде ліквідований.‎

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus