Попри війну Епіцентр Агро завершив посівну та продовжує інвестиції в елеваторний напрямок

Агрохолдинг «‎Епіцентр Агро»‎ завершив весняну посівну кампанію-2022. В умовах продовження активних воєнних дій українському агрохолдингу вдалось засіяти 140 тис. га зернових: майже 70 тис. га кукурудзи, 66 тис. га соняшнику, 2 тис. га гречки, 1,6 тис. га сої у відносно спокійних областях країни.

Про це повідомляє пресслужба «‎Епіцентр Агро». ‎ 

Зазначається, що за словами керівника центрального офісу департаменту з аграрних питань холдингу «Епіцентр Агро» Світлани Нікітюк, як і всі учасники агроринку, компанія стикнулися з великою кількістю проблем: нестачею насіння, пального та джерел фінансування, а також бронюванням людей, які залучені на посівну. Втім, активізували внутрішні резерви і працювали 24/7, створивши максимально безпечні умови для команди.

«‎На сьогодні перед холдингом стоять нові виклики. Складним залишається питання логістики, а відповідно — вивозу зерна з елеваторів. Компанія продовжує здійснювати операційну діяльність, почала займатися питаннями жнив як озимини, так і ярих культур. Також продовжується будівництво елеваторів», — ‎розповідає Світлана Нікітюк.  

Додається, що компанія «‎Епіцентр Агро»‎ ставить перед собою задачу збільшення робочих місяць та податкових надходжень до бюджету для підтримки громад в такий непростий час. 

Нагадаємо, що представники українського агробізнесу направили понад $100 млн на допомогу армії.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus