Бренд Tevitta анонсував старт проєкту Академія Ягідництва

Бренд Tevitta запускає проєкт «Академія Ягідництва». У першому випуску начальник відділу стандартизації та якості заводу бренду Tevitta Валентина Гуліна розповіла про вимоги до прийомки полуниці (суниці садової) на заморозку, 

Про це пише Kurkul.com.

Зазначається, що наразі завод активно готується до початку нового сезону. Першою ягодою, яка його відкриває традиційно є полуниця (суниця садова).

«Прийматимемо продукцію за якістю та кількістю. Після приймання сировина надходить до камери попереднього охолодження, де накопичується партія до процесу заморожування. Уже охолоджена ягода надходить на виробничу лінію, де першим етапом є миття ягід. Помита суниця проходить на процес інспекції, де люди відбирають некондиційні плоди та залишки плодоніжок. Додатково використовується обладнання для зменшення кількості вологи. Далі розпочинається процес заморожування», — розповіла Валентина Гуліна.

Відзначається, що заморожуються ягоди до 20 хв за температури -30-35°C. Вимоги до приймання ягід суниці, допустимі відхилення:

  • гнилі ягоди — до 3%;
  • цвілі — 1%;
  • недозрілі ягоди — 2%;
  • перезрілі — до 5%.

Повідомляється, що під час сезону завод Tevitta працює 24/7. Дізнатись детальніше про умови прийому продукції та вартість можна за тел.: (067) 380-45-87.

Щоб детальніше дізнатися, що впливає на вартість полуниці, яка надходить на завод, дивіться у проєкті «Академія Ягідництва».

 

Нагадаємо, що раніше експерт розповів, яким має бути обладнання водопідготовки на сучасному виробництві.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus