На французькому заводі в Бове з конвеєра зійшов мільйонний трактор Massey Ferguson

Мільйонний трактор Massey Ferguson світового бренду компанії AGCO, 13 червня зійшов з конвеєра на заводі в Бове (Франція).

Про це повідомляє пресслужба AGCO, пише Traktorist.ua.

В компанії відзначили, що це ще одна значна віха, оскільки бренд святкує 175 років своєї історії. Бренд виробляє трактори у Бове з 20 листопада 1960 р.

«За останні 62 роки Beauvais Massey Ferguson Global Home постійно зростає, працюючи з фермерами і для них. Від імені всіх наших співробітників я хочу подякувати нашим клієнтам за їхню незмінну довіру», — відзначив віцепрезидент та керуючий директор Massey Ferguson EAME та президент AGCO у Франції Тьєррі Лотте.

Святкування з нагоди випуску 1 000 000 тракторів Massey Ferguson

Власником мільйонного трактора MF 8S.305 Dyna-VT став фермер Тьєррі Обре, землероб і підрядник, у с. Ла-Шапель-де-Фужере у Бретані, Франція. Аграрій пояснив, чому він вибрав саме новий трактор Massey Ferguson.

«Я захоплений новими технологіями, включаючи наведення RTK, управління секціями з упором на збереження ґрунту та стійкі методи ведення сільського господарства. MF 8S випромінює сучасність завдяки ефективному двигуну, плавній трансмісії, ідеальній колісній базі, а також огляду, комфорту кабіни та можливостям підключення для точного землеробства», — поділився враженнями від придбаної техніки аграрій.

Нагадаємо, що в Україні підрахували втрати сільгосптехніки внаслідок війни. ‎ 

 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus