Case IH представив перший в Україні 300-сильний трактор серії Optum AFS Connect

В Україні з'явився перший 300-сильний трактор Case IH серії Optum AFS Connect
В Україні з'явився перший 300-сильний трактор Case IH серії Optum AFS Connect
Джерело фото: Titan Machinery Ukraine

На Закарпатті розпочав роботу перший в Україні трактор Case IH з оновленої серії Optum AFS Connect, потужністю 300 к.с.

Про це пише пресслужба Titan Machinery Ukraine пише Traktorist.ua.

«Дана комплектація має усі необхідні інструменти для роботи з системами точного землеробства та має розширені можливості, що дозволять при комплексному підході значно оптимізувати витрати та заощадити ресурси», — йдеться в повідомленні. 

Зазначається, що трактор замовлений в комплектації Professional. Загалом же машина доступна в трьох варіантах потужності: 250 к.с., 271 к.с. та 300 к.с., та двох комплектаціях — Advanced та Professional. Обидві комплектації отримали оновлену кабіну Deluxe з підвищеним рівнем комфорту та увесь набір інструментів та повною інтеграцією в Advanced Farming Systems (AFS).

Читайте також: «Ціни на ЗЗР зашкалюють. Поради від Claydon, як зменшити витрати на хімію‎»‎ 

Особливості тракторів Case IH з оновленої серії Optum AFS Connect:

  • Новий підлокітник Multicontroller легко програмується та дозволяє працювати з максимальною продуктивністю. 
  • Монітор AFS Pro 1200, з чіткою структурою моніторингу і налаштування трактора, чотирма відеовходами і можливістю підключення бездротової камери на навісному обладнанні.
  • Приймач AFS VectorPro, що забезпечує надійне позиціонування.
  • Система автоматичного водіння AccuGuide та AFS AccuTurn Pro, що запобігають дублюванню, зменшують втомлюваність оператора та пришвидшують розвороти на краю поля.
  • Новий модуль обробки та підключення (P&CM) забезпечує віддалену сервісну підтримку, віддалений перегляд дисплея та бездротове оновлення програмного забезпечення.
  • Телематика AFS Connect, що дозволяє онлайн відстежувати параметри роботи.  
  • Оновлена трансмісія CVXDrive, що працює в єдиній системі з двигуном та за рахунок APM (Auto Power Management) — працюють в оптимальному режимі, зменшуючи витрату пального.

«Окрім того, трактор має підвищений рівень безпеки, оскільки оснащений запатентованою системою стабілізації при русі з причепом. Як доводить практика, навіть недосвідчені оператори швидко опановують трактор, а хибні налаштування легко виправляються дистанційно за допомоги віддаленої сервісної підтримки, яку здійснює компанія Тайтен Машинері Україна», — акцентують в пресслужбі компанії. 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus