На базі насіннєвого заводу Biligrain пройде День поля

День поля «Насіння — це наша культура»
День поля «Насіння — це наша культура»
Джерело фото: Biligrain

Автоматизований насіннєвий завод Biligrain, збудований на базі «Агрокрай», запрошує українських аграріїв на День поля на території власного господарства.

Про це повідомляє Biligrain на своїй сторінці в Facebook

«‎30 червня на території насіннєвого заводу biligrain ми об’єднаємо аграріїв і партнерів, щоб кожен отримав корисну інформацію, обмінявся досвідом, поділився своїми проблемними питаннями в умовах воєнного часу. Учасники матимуть можливість відвідати демо-поле з великою кількістю сортів різних культур вітчизняних та іноземних селекцій. А також буде можливість познайомитись з роботою сучасного насіннєвого заводу. Запрошуємо фермерів, аграріїв, партнерів відвідати наш захід!», — йдеться в повідомленні компанії. ‎ 

Повідомляється, в програмі заходу:

  • екскурсія на сучасний насіннєвий завод biligrain
  • огляд демо-ділянок з великою кількістю сортів різних культур вітчизняних та іноземних селекцій
  • відвідування стендів партнерів
  • фуршет і розіграш подарунків

Додається, що захід пройде 30 червня 2022 о 9:00 на насіннєвому заводі Biligrain (вул.Лісова, 76, с.Кузьмин, Хмельницька обл.)

Нагадаємо, що фахівці відзначають ураження посівів соняшника та сої хворобами, які за відсутності заходів контролю можуть завдати суттєвої шкоди майбутній врожайності.

 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus