Аграрії готові будуватися навіть в тих регіонах, де нещодавно точилися бої — думка

Будівельно-монтажні роботи на об’єкті «Сій добро»
Будівельно-монтажні роботи на об’єкті «Сій добро»
Джерело фото: Сій добро

Наперекір війні українські аграрії продовжують будуватися навіть в тих регіонах, де нещодавно точилися бої. 

Про це розповів директор компанії «Сій Добро» Микола Демчак в інтерв'ю на Latifundist.com‎. 

За його словами, компанія «Сій добро», яка знаходиться в Борисполі, продовжує реалізацію практично всіх проектів, підписаних до війни. А також продовжуються активні перемовини по новим проєктам.

«Телефонує власник і говорить, що вони з 24 лютого не зупиняли роботу. «Плани не змінились — виготовляйте обладнання, як тільки буде можливість, ми заберемо. Війна війною, а мої корови хочуть їсти», — каже він. Я був вражений мужністю: господарство знаходиться у Київській області, снаряди падають, а вони не відступають від своїх намірів будуватися‎», — згадує директор.

Він зазначає, що наразі у це господарство вже пройшли перші поставки. Проводяться будівельні роботи. Готують до відправки заключну частину поставок обладнання.

«Практично всі продовжують будуватися. В агросекторі я працюю майже 20 років і наші аграрії вкотре продовжують мене дивувати. Цього разу мужністю та наполегливістю‎», — ‎підсумував бізнесмен.

Нагадаємо. що Японія допоможе Україні збудувати зерносховища на польському кордоні.

 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus