Цьогоріч був запит щодо обробки агродронами близько 40 тис. га — дилер сільгосптехніки

Дрони зручні для роботи на невеликих і важкодоступних ділянках поля з ускладненою логістикою
Дрони зручні для роботи на невеликих і важкодоступних ділянках поля з ускладненою логістикою
Джерело фото: Titan Machinery Ukraine

Технології ультрамалооб’ємного внесення розвиваються й з кожним сезоном з’являються нові можливості. Цього року на ринку вже був запит щодо обробки близько 40 тис. га агродронами, що свідчить про зацікавленість аграріїв та готовність випробовувати нові технології.

Про це повідомив керівник відділу точного землеробства Titan Machinery Ukraine Максим Романовський, пише Traktorist.ua.

«Щодо агродронів, то я б назвав їх «скальпелем», точним інструментом в руках агронома, який без заходу в поле дає можливість працювати з елементарними ділянками. Це додатковий інструмент, що дозволяє більш ефективно працювати та значно знизити витрати», — відмітив керівник відділу точного землеробства Titan Machinery Ukraine.

Романовський додав, що дрони не можуть повністю замінити обприскувач, але вони стануть в пригоді під час останніх фаз розвитку культури, тому що дозволяють діяти більш оперативно та ефективно. Експерт зауважив, що дрони зручні для роботи на невеликих і важкодоступних ділянках поля з ускладненою логістикою.

Нагадаємо, що українська компанія стала першою серед виробників агродронів.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus