росія навмисне вбила Вадатурського — Подоляк

Сьогодні 31 липня 2022 року, внаслідок ворожого обстрілу міста Миколаєва, у власному будинку загинув Герой України, генеральний директор компанії «НІБУЛОН» Олексій Вадатурський разом із дружиною Раїсою Вадатурською.

Михайло Подоляк, радник глави Офісу президента України, у своєму Telegram назвав «точковий удар по відомій людині», яка була пов’язана з виробництвом та експортом зерна, «навмисним вбивством» та «резонансним терактом».

«Вадатурський був одним із найбільших аграріїв країни, ключовою людиною в регіоні та великим роботодавцем. Точне влучання ракети не просто в будинок, а в конкретне крило — спальню — не залишає сумнівів у наведенні та коригуванні удару. Ще раз: Вадатурського зробили конкретною ціллю», — написав він у Telegram.
Як раніше зазначали у прес-службі компанії «НІБУЛОН», Олексій Вадатурський увесь час залишався у рідному Миколаєві та допомагав місту під час війни. Він завжди вірив в Україну і спрямовував власні зусилля на її розвиток та процвітання.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus