Вадатурський знав, що росіяни полюють на нього — Le Monde

Гендиректор НІБУЛОН Олексій Вадатурський
Гендиректор НІБУЛОН Олексій Вадатурський
Джерело фото: Latifundist.com

Гендиректор «НІБУЛОН» Олексій Вадатурський знав, що росіяни полюють на нього. 

Про це розповів французький журналіст Олів'є Труком, який спілкувався з ним напередодні загибелі, пише Le Monde.

«За день до нашої зустрічі він ледве уникнув ракетного удару по Миколаївському університету, проїжджаючи до Бессарабії. Помітно приголомшений, він, однак, готувався повертатися дорогою до Миколаєва. Він просив нас не згадувати його візит. Він знав, що є пріоритетною метою», — розповів журналіст Le Monde.

Офіс генпрокурора також не виключає, що загибель українського бізнесмена Олексія Вадатурського у Миколаєві від російського снаряду могла бути цілеспрямованим вбивством — такою є одна з версій слідства. 

Читайте також: «‎Олексій Вадатурський: Ніколи не здавайся!»‎ 

«‎Наразі дійсно одна із версій – це цілеспрямоване вбивство пана Вадатурського та його родини. Це одна з версій, яка зараз опрацьовується. Вже призначені декілька експертиз, були опитані понад 50 свідків»‎, — сказав він.

Генпрокурор також пообіцяв оприлюднити інформацію про слідство у цій справі, щойно вона з’явиться.

Нагадаємо, що 31 липня 2022 року, внаслідок ворожого обстрілу міста Миколаєва, у власному будинку загинув Герой України, генеральний директор компанії «НІБУЛОН» Олексій Опанасович Вадатурський разом із дружиною Раїсою Михайлівною Вадатурською.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus