На Херсонщині вбили екснардепа-зрадника Олексія Ковальова — джерела

Екснардеп Олексій Ковальов
Екснардеп Олексій Ковальов
Джерело фото: focus.ua

На тимчасово окупованій частині Херсонщини вбили екснардепа-зрадника Олексія Ковальова, якого раніше було призначено «‎відповідальним за сільське господарство» регіону.

Про це повідомив член Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин Сергій Хлань на своїй сторінці в Facebook.

«З’явилась інформація, що у Залізному Порту вбито екс-нардепа зрадника Олексія Ковальова. Дані потребують уточнення, але цікаво, що про смерть свого міністра повідомляли і пропагандистські ЗМІ, хоча одразу видалили‎»‎, — заявив Сергій Хлань. 

Також декілька джерел видання «Мост‎»‎ у правоохоронних органах опосередковано підтвердили інформацію про смерть Ковальова. Однак видання зазначає, що джерела обережні з твердженнями, оскільки є вірогідність інсценування.

За даними місцевих каналів в Telegram, партизани розстріляли Ковальова біля його ж будинку.

«Офіційно‎»‎ окупанти чи колаборанти цю інформацію поки не підтвердили.

Джерело Latifundist.com з оточення колишнього нардепа підтвердило інформацію про смерть Ковальова. «Так, правда. О 19:00 його ліквідували‎»‎, — відповів співрозмовник.

Нагадаємо, що це не перший замах на колаборанта. 22 червня з'явилася інформація про те, що Ковальов загинув в результаті вибуху автомобіля. Пізніше з'ясувалося, що він живий. На відео, опублікованому російськими ЗМІ, Ковальов звинуватив українські спецслужби в «диверсії» проти нього.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus