Агроблогери зможуть отримати нагороду від німецької компанія DLG

Українських агроблогерів запрошують на Agri Influencer Award 2022
Українських агроблогерів запрошують на Agri Influencer Award 2022
Джерело фото: DLG

Німецька компанія DLG нагородить агроблогерів в рамках Agri Influencer Award 2022. Відзнака покликана відзначити найкращі агроблоги та профілі у соціальних мережах і, таким чином, представити їх широкому загалу.  

Про це повідомили в DLG, пише Latifundist.com

Крім того, нагорода повинна також допомогти об'єднати людей, які активно займаються сільським господарством в інтернеті, заохочувати їх, і мотивувати інших займатися цифровими зв'язками з громадськістю. 

Премія DLG Agri Influencer Award 2022 буде вручена у трьох номінаціях:

  • DLG Best Agri Influencer (всі хто веде профіль у соціальній мережі на аграрну тематику і має не менше 4000 підписників у своєму основному профілі);
  • DLG Best Agri Blogger (взяти участь може кожен, хто веде власний блог на аграрну тематику);
  • DLG Best Agri Newcomer (всі, хто почав свій блог або свій профіль у соціальних мережах на аграрну тематику у 2022 році).

Організатори наголошують, що під час відбору переможців будуть звертати увагу не лише на охоплення аудиторії учасників, а й на якість контенту та креативність презентації. Зокрема на теми обговорення, збалансованість контенту, взаємодію зі спільнотою, використання різних каналів у соціальних мережах. 

Для оцінки представлених матеріалів DLG призначив незалежне міжнародне журі, до складу якого увійшли представники ЗМІ та консультанти з Німеччини, Італії, Великої Британії та США.

Подати заявку можна до 3 жовтня за посиланням.

Церемонія нагородження відбудеться 17 листопада у рамках EuroTier на виставковому комплексі Ганновера.

Нагадаємо, що EuroTier, провідна виставка професійного тваринництва разом з EnergyDecentral, міжнародною виставкою децентралізованого енергопостачання пройде з 15 по 18 листопада 2022 року в Ганновері, Німеччина.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus