Незламні в тилу: аграріїв нагородили премією за сміливість і стійкість

На всеукраїнській фаховій конференції ЗЕРНО І ПЕРЕРОБКА: РОЗВИТОК ПОПРИ ВІЙНУ українські аграрії отримали відзнаку «Незламні в тилу».

Про це повідомили організатори події.

Олександр Хмелюк, керівник Агродепартаменту LNZ Group вручив премію «Аграрне відродження» і сертифікат для СТОВ «Гусарівське».

Генеральний директор представництва Bühler Україна Андрій Шаран вручив сертифікат на премію «Відродження» для ГК Крамар власнику Олександру Крамару.

Представник компанії ОККО в Рівненській області Наталя Гімбаржевська вручила премію «Шлях додому» директору компанії УТА Андрію Леонідову.

«Адже група компаній УТА втратила всі свої матеріальні ресурси, транспорт і термінал в м. Маріуполі, але сподівається, що це тимчасово. Компанія зберігала найважливіше — людей і бажання відновлюватись і повертатись на рідну землю. У війну компанія стартувала своє відновлення від порту Ізмаїл та надає логістичні послуги для аграріїв на експорт зерна», — йдеться у повідомленні.

Власник та керівник Гровекс Богдан Лукʼянчук вручив відзнаку «Друга домівка» — 3 сертифікати для фермерського господарства з Херсонщини Агроянтар, власник — Сергій Закльопний. Господарство через окупацію вимушене було переміститись на Рівненщину, де йому надали підтримку. 

Відзнаку «Опір Рівненщини» вручив генеральний директор «Штерн Інгредієнтс Україна» Олександр Бондарчук у вигляді сертифікату для власника «Віліс» Віктора Жабчика.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus