Прометей розширив вантажний автопарк

Вантажний автопарк профільного підрозділу Прометей‎
Вантажний автопарк профільного підрозділу Прометей‎
Джерело фото: Прометей‎

Група компаній «Прометей‎»‎ розширила вантажний автопарк черговою партією машин. Йдеться про закупівлю 5 нових моделей вантажного автотранспорту, які поповнять автопарк профільного підрозділу групи.

Про це повідомила пресслужба ГК «Прометей». ‎ 

Відмічається, що на цей час автопарк ГК налічує 45 одиниць вантажної автотехніки з урахуванням 5 нових машин. Наступне постачання, в кількості 10 тягачів з напівпричепами, буде здійснено протягом першої декади жовтня.

«‎Реалізація відповідного проєкту стане конкурентною перевагою та дозволить знизити логістичні витрати групи. До того ж у зв'язку з війною, питання мобільності будь-якої компанії є більш ніж актуальним. «Зерновий коридор» частково переорієнтував логістичні маршрути, які ведуть до західного кордону України на південний напрям. Разом з тим, не можна казати, що ця зміна призведе до суттєвого зниження потреби у вантажному автотранспорті‎», — акцентували у компанії.

Як зазначається у повідомленні групи, фахівці транспортного напряму почнуть експлуатувати нові зчіпки одразу після їх реєстрації. Завдяки отриманню чергової партії модельний ряд «Прометей Авто» розширився тягачами DAF і напівпричепами Wielton.

Нагадаємо, що до кінця року «Прометей» має намір суттєво оновити свій вантажний автопарк новими машинами у кількості 100 одиниць.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus