Yokohama додала до асортименту безкамерних шин Galaxy два нових розміри

Компанія Yokohama Off-Highway Tires додала два нових розміри  — 17.5R25 і 20.5R25 до асортименту безкамерних шин Galaxy LDSR 510 для колісних навантажувачів і бульдозерів.

Про це повідомляє пресслужба компанії Yokohama Off-Highway Tires.

Зазначається, що шини Galaxy LDSR 510 спеціально розроблені для важких умов експлуатації, зокрема з великим навантаженням на бездоріжжі. Тому шина й призначена для застосування під час гірничодобувних і земляних робіт там де таке навантаження має місце.

«Galaxy LDSR 510 — радіальна шина суцільної металокордної конструкції з преміальним складом протектора, яка надійно витримує несприятливі робочі умови на повсякденній основі. Поглиблений протектор із неспрямованим блочним малюнком забезпечує відмінну продуктивність, а також стійкість до стирання та прорізання на кам’янистих і гравійних поверхнях», — йдеться в повідомленні виробника.

В компанії додають, що завдяки особливостям матеріалу й конструкції Galaxy LDSR 510 займає верхні позиції рейтингу з оцінкою 9 із 10 за свої важливі характеристики, а саме стійкість на ґрунті, вантажопідйомність і строк служби.

«Неспрямовані блоки протектора забезпечують рівномірне зчеплення та стійкість під час пересування вперед і назад, а також дозволяють зручно перевстановлювати шини для зниження інтенсивності зношування. Конструкція каркаса з високим закрутом захищає шину від зовнішніх пошкоджень, а також запобігає прорізанню боковини (насамперед у вразливих до цього місцях), збільшує поперечну жорсткість, підвищує комфорт під час їзди й подовжує термін служби шини», — зауважують в компанії.

Після додавання двох нових розмірів шина Galaxy LDSR 510 тепер доступна з опціями 17.5R25, 20.5R25 і 23.5R25.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus