У росії зареєстрована компанія-двійник Алмейда Груп

«Алмейда Груп» виявила фейкову російську компанію з однойменною назвою «Алмейда Груп», яку було зареєстровано в жовтні 2022 року в країні-агресорці. 

Про це повідомила пресслужба компанії.

В компанії зауважили, що «Алмейда Груп» не має ніякого відношення до цієї фейкової структури і застерігає учасників українського та світового зернового ринку від будь-яких контактів з фейковою структурою з росії.

«Компанія «Алмейда Груп» ніколи не відкривала і не планувала створювати споріднену компанію в росії. Після початку російської-української війни у 2014 році та особливо після масованого вторгнення в лютому 2022 року — це було б просто неприпустимо і неможливим. Ба більше, ми переконані, що, в принципі, вести будь-який бізнес в росії — це злочин», — відмітили в українській компанії. 

В компанії зазначили, що товариство вже двічі втратило активи через війну. Так, у 2014 році компанія створила перевантажувальний вузол-елеватор одночасного зберігання на 5 тис. т зерна та 300 тис. т перевалки на рік в Сєвєродонецьку, який втратила через російське повномасштабне вторгнення.

Нагадаємо, що лідер з виробництва молочних продуктів покидає російський ринок.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus