АМПУ впровадила електронну чергу для суден, що прямують «зерновим коридором»

Адміністрація морських портів України з 26 жовтня запровадила електронну чергу на підхід та обробку суден, що прямують до портів Одеської області «зерновим коридором».

Про це повідомила пресслужба АМПУ у Facebook.

В АМПУ зауважили, що Інформація про електронну чергу відсьогодні оприлюднюється на офіційному сайті підприємства за посиланням.

Зазначається, що така технологія була раніше впроваджена та показала свою ефективність у дунайських портах.

«‎Діджиталізація портових процесів є одним із ключових завдань ДП «АМПУ». Впровадження електронної черги для обробки суден у портах Великої Одеси — черговий крок до створення більш прозорих та комфортних умов для бізнесу»‎, — прокоментував керівник підприємства Олексій Востріков.

За словами очільника АМПУ, на відміну від черги у дунайських портах, у черзі до одеських портів можливі зміни, пов'язані з технічними нюансами, такими як неготовність судна до огляду тощо. 

Востріков додав, що причини цих змін будуть окремо вказані по кожному судну.

Нагадаємо, у Мінінфраструктури заявляють, що росія штучно затримує інспекцію суден в Босфорі, що призвело до черги в понад 170 суден.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus