Аграріям розкажуть, як втриматись «на плаву‎»‎ під час війни — OkAgro 2022

17 листопада в Києві відбудеться бізнес-конференція OkAgro, присвячена розвитку українських аграрних підприємств та господарств.

Про це повідомила пресслужба OkAgro.

«Ви дізнаєтесь про те, як уникнути помилок чи можливих складнощів у бізнесі ще до того, як вони з'являться. А також — отримаєте заряд впевненості і мотивації та будете готові подолати все завдяки підтримці ТОП-ів агропромисловості»‎, — запевняють організатори.  

Конференція OkAgro відбудеться в мікс-форматі, адже окрім виступів передбачено дискусії та нетворкінг-коктейль. Учасники події зможуть послухати виступи понад 20 аграріїв та дізнатись: 

  • Як не втратити свій бізнес, якому вже присвячено багато років? 
  • Чи доцільно зараз інвестувати в розвиток? 
  • Як планувати діяльність господарства в умовах невизначеності та нестабільності? 
  • Де шукати підтримку та допомогу для бізнесу? 

Також, окрім виступів спікерів, відбудеться панельна дискусія «Відповідь фермерів на виклики війни». 

Окрім того, протягом усього дня конференції учасники матимуть змогу поспілкуватись та обмінятись думками у форматі нетворкінгу. Організатори наголошують, що під час події буде організовано розумну трансляцію.

«‎Наприклад, якщо ви спілкуєтесь з колегами, то все одно нічого не пропустите, бо в усіх зонах доступна трансляція виступів спікерів з екранів»‎, — зауважили організатори.

Ознайомитись з детальною програмою заходу та дізнатись про доступні пакети участі можна за посиланням

Сергій Герасименко, Latifundist.com, 2022 р.

 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus