OkAgro 2022: аграрії поділяться досвідом управління в умовах війни

На аграрній бізнес-конференції ОкАgro, яка пройде 17 листопада в Києві, більше ніж 20 спікерів-аграріїв поділяться власним досвідом управління господарством під час війни, розкажуть які технології приносять додатковий прибуток, як залучають спеціалістів та як планують стратегію розвитку.

Про це повідомила пресслужба OkAgro.

Зазначається, що понад 400 учасників заходу — керівників та власників агропідприємств приїдуть для того, щоб поспілкуватись з колегами з усієї України, обмінятись досвідом розв'язання проблем та викликів 2022 року, отримати знання та відповіді на питання від спікерів конференції, відпочити та перевести подих, отримати підтримку та мотивацію рухатись.

Згідно з повідомленням, зі сцени виступатимуть такі спікери, як:

В програмі заходу запланована панельна дискусія «‎Відповідь фермерів на виклики війни»‎, в якій візьмуть участь аграрії з різних куточків України. Вони обговорять проблеми з якими стикались та як їх вирішували, як змінюватимуть стратегію в наступному сезоні.

Традиційно на ОкАгро буде діяти експо-зона технологічних компаній в агро, на стендах яких можна ознайомитись з продукцією, отримати консультацію. А компанія BEDNAR — ексклюзивний технічний партнер конференції представить найпопулярніші агрегати.

Квитки можна придбати за посиланням

Одноденний захід «OkAgro» відбудеться 17 листопада в Києві в поки секретному місці. Із міркувань безпеки місце зустрічі надішлють учасникам за два дні до івенту.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus