Чумак планує відновити довоєнний асортимент продукції

Продукція під ТМ «Чумак» повернеться на українські полиці у всіх категоріях, в яких була присутня до 24 лютого.  

Про це в інтерв'ю Latifundist.com розповів генеральний директор «Чумак» Андрій Левчук.

За його словами, повернення на українські полиці буде не в такому асортименті, як раніше, але 2-3 основні позиції в кожній категорії повинні бути.

«‎Поки об’єми маленькі. Але плануємо вийти приблизно на 30% від довоєнного об’єму»‎, — розповів керівник.  

Відповідаючи на запитання «‎Чи можна зараз на полицях зустріти томатну пасту, макарони і майонез «Чумак»?‎»‎ Андрій Левчук відповів: так, а ще азіатські соуси — соєвий і солодкий чилі. 

«Поки асортимент невеликий. Чому? Тому, що ми виробляємо і продаємо не сировину. Головне в продукті — смак, до якого звикли наші споживачі. Тому ми ставимо перед собою завдання не просто залити в упаковку якийсь продукт і підписати його «Чумак», а щоб споживач, коли купить і спробує наш продукт, відчув позитивні емоції від знайомого смаку. Тому цей процес і займає так багато часу‎», — розповів гендиректор ‎«Чумак».

Генеральний директор «Чумак» відзначив, що в мирні часи запуск одного такого проєкту займав рік. Зараз просять виробничі майданчики запускатися в прискореному режимі. 

Читайте також: «‎Гендиректор Чумак: Війна всіх об’єднала. Той, хто ще недавно був конкурентом, став партнером»‎ 

Нагадаємо, що 22 вересня торговельна мережа «Ашан» урочисто повідомила, що «Чумак» повертається на полиці, виклавши у соцмережі фото з томатною пастою і табличкою «Повернено. Далі Буде. Віримо в українських героїв».

Сергій Герасименко, Latifundist.com, 2022 р.

 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus