Кооперація допоможе аграріям продати врожай за світовими цінами — думка

Спільна діяльність аграріїв буде сприяти реалізації агропродукції за світовими ринковими цінами та виходу на нові міжнародні ринки.

Таку думку висловив керівник Ukrainian Agro Connection Богдан Купріянов.

Богдан Купріянов наголошує, що спільна діяльність також допоможе розв'язанню проблем зберігання зібраного врожаю, організації власної переробки сільгоспродукції, отриманню доступу до кращої техніки, додаткових джерел фінансування.

«Ми бачимо майбутнє українського фермера в об’єднанні, де є багато можливостей для отримання додаткового прибутку, закупівлі спільних гуртових партій палива, добрив, ЗЗР, посівного матеріалу», — зауважив фахівець.

Крім того, наголосив Богдан Купріянов, аграрії в кооперативі матимуть можливість отримати додаткове фінансування та доступ до грантових програм.

«Технології IT будуть обслуговувати потреби аграріїв та заощаджувати їм гроші, час і ресурси, які можуть бути використані на інші проєкти. І це ще не повний перелік можливостей і переваг кооперації, якими вже успішно користуються аграрії‎», — ‎пояснив керівник.

Відмічається, що послугами Ukrainian Agro Connection, наприклад, вже користується агрохолдинг A.G.R.Group, власником якого є Місак Хідірян.

Читайте також: «‎З любов’ю до землі. Добірка книг, фільмів, вистав та живопису українських митців про агро»‎

Нагадаємо, що іноземні партнери долучаться до забезпечення українських аграріїв генераторами.

Сергій Герасименко, Latifundist.com, 2022 р.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus