На українському ринку з’явилися трактори Case IH Farmall M потужністю 110 к.с.

Офіційний дилер бренду Case IH — компанія «Тайтен Машинері Україна» завезла в Україну перші трактори Case IH Farmall M потужністю 110 к.с., повідомляє видання Traktorist.ua.

Трактор оснащений 3,9 літровим турбованим двигуном з інтеркулером, що має крутний момент 430 Нм та рівень викидів Tier III. До цього поліпшена система охолодження з віскомуфтою, що, за словами виробника, дозволяє економити пальне взимку та запобігти перегріву в умовах спеки.

Ключовою перевагою нової на українському ринку моделі Case IH Farmall M є:

  • використання трансмісії ActiveDrive 4 — напівавтоматична трансмісія з плавним перемиканням, яка підвищує продуктивність виконання всіх ваших робочих завдань;
  • конструкція трансмісії ActiveDrive 4 не потребує задіяння зчеплення при перемиканні передач в межах одного діапазону, натомість вона забезпечує просте і швидке перемикання за допомогою натискання однієї кнопки, що гарантує максимальний комфорт руху завдяки плавному перемиканню передач без розриву потоку потужності;
  • допоміжне обладнання та функції, електрогідравлічне перемикання напрямку Power Shuttle, налаштування чутливості відгуку системи Power Shuttle, автоматичний повний привод 4 WD, автоматичне блокування диференціалу, а також кнопки для спрощеного перемикання передач, гарантують високий рівень експлуатаційної ефективності та зменшують втомлюваність.

Нагадаємо, що в рамках Tech Days компанія Case IH представила портфоліо технологічних рішень, яке забезпечує автономність і автоматизацію для повного сільськогосподарського циклу.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus