Case IH презентував технологічні рішення у сфері автоматизації повного сільськогосподарського циклу

Гусеничний трактор Case IH на Tech Days
Гусеничний трактор Case IH на Tech Days
Джерело фото: Тайтен Машинері Україна

Компанія Case IH представила зростаюче портфоліо технологічних рішень, яке забезпечує автономність і автоматизацію для повного сільськогосподарського циклу.

Про це пише Traktorist.ua

На заході CNH Industrial Tech Days, який пройшов 7-8 грудня у Феніксі, штат Аризона (США), прозвучали два основних повідомлення щодо рішень автономності та автоматизації, та анонс стосовно прототипу нового електричного трактора:

  • Рішення для безпілотного обробітку ґрунту — Case IH створює на основі своїх тракторів і ґрунтообробних платформ Raven Autonomy. Технологія Raven Autonomy має вдосконалену систему сприйняття та сенсорів. Крім того, це рішення для обробітку ґрунту без водія використовує систему автоматизації обробітку ґрунту AFS Soil Command™ для максимального агротехнічного контролю та керування машиною. 
  • Рішення для підтримки оператора під час збирання — Case IH підвищує продуктивність за допомогою рішення для допомоги оператору під час збирання врожаю, яке синхронізує функції комбайна і трактора. Завдяки технології Raven Autonomy ця комбінація технологій дозволяє фермеру координувати шлях і швидкість трактора під час операції «розвантаження на ходу», одночасно зберігаючи синхронізацію трактора з комбайном під час розвантаження. 
  • CNH Industrial також представила прототип електричного трактора, який буде представлений моделлю Case IH в комерційних цілях. Це рішення для сільського господарства з нульовими викидами та з автономними функціями є результатом співпраці з Monarch Tractor.

«Світ досяг переломного моменту, в результаті чого фермери та промисловість потребують підвищення продуктивності. Case IH реагує на цю потребу технологічними, технічними та методологічними досягненнями в усьому ланцюжку створення вартості. Ми відповімо, продовжуючи просувати наші зобов’язання щодо сталого розвитку. Ми віримо, що ці розробки є основою здоровішої, стійкішої та продуктивнішої екосистеми сільського господарства», — розповів президент бренду Case IH Скотт Харріс.

Перелік інноваційних пріоритетів Case IH включає:​

  • Продовжувати вдосконалювати точні та агрономічні технології, допомагаючи фермерам зменшувати використання поживних речовин та води — для підтримки чистішого світу
  • Удосконалювати альтернативні ключові рішення для підвищення стійкості сільського господарства — шляхом активних розробок у сфері електрифікації та співробітництва з Monarch Tractor.
  • Швидко впроваджувати інновації для розв'язання проблем з персоналом, з якими стикаються фермери усього світу, забезпечуючи функціональну автоматизацію та створюючи повну автономію в майбутньому.
  • Розширювати набір цифрових технологій за допомогою всеосяжних розробок, таких як безперебійна передача та консолідація даних у хмарі, мобільні додатки та портали тощо.

Читайте також: «‎Александр Чеснакофф: Банки мають обмежений ресурс, тому видають його тим, хто має найбільшу потребу»‎ 

Сергій Герасименко, Latifundist.com, 2022 р.

 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus