USDA інвестує $9,5 млн у розширення сталого виробництва біопродуктів в США

Міністерство сільського господарства США (USDA) інвестує $9,5 млн у масштабування сталого виробництва біопродукції в США, повідомляє DRGNews.com.

Три проекта отримають фінансування в рамках Пілотної програми Національного інституту продовольства та сільського господарства (NIFA) з виробництва біопродукції. Програма передбачає стимулювання економічної активності у сільській місцевості та зниження комерційних ризиків, пов'язаних з виведенням біопродукції на ринок.

«Впровадження економіки замкненого циклу гарантує, що доходи та інші економічні вигоди у вигляді робочих місць та інших можливостей створюються і залишаються в сільських громадах», — говорить міністр сільського господарства США Том Вілсак. «Ми повинні підтримувати і стимулювати подібні практики, тому що це те, чого хочуть споживачі, і те, що потрібно фермерам і нашій планеті».

Пілотна програма з дослідження біопродуктів посилює діяльність міністерства у напрямку розвитку циркулярної біоекономіки, де сільськогосподарські ресурси виробляються, споживаються та відновлюються у сталий спосіб. NIFA заявляє, що кожен з рекомендованих проектів може допомогти подолати розрив між розробкою та ринком збуту.

Спецпроект: Украинское Агро вам не Американское

Нагадаємо, що Мінагрополітики України спільно з IFC забезпечать пільгове кредитування аграріїв на суму понад $1 млрд.

Довідка: біопродукти — це продукти харчування, виробництво яких відбувається без хімічної обробки (або майже без неї). Зокрема використовуються тільки натуральні барвники, ароматизатори і т.п.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus