Novus, VARUS, Ашан та АТБ припиняють закуповувати і продавати Bonduelle в Україні

Novus, Varus, Ашан та АТБ припиняють закуповувати і продавати Bonduelle в Україні
Novus, Varus, Ашан та АТБ припиняють закуповувати і продавати Bonduelle в Україні

Торговельні мережі Novus, VARUS, «Ашан» та «АТБ» припиняють закуповувати і продавати Bonduelle в Україні.

Про це компанії повідомили у Facebook.

«З відомих причин ми прибираємо з полиць Novus товари ТМ Bonduelle та Greenfield. Що ж, відмова від бренду — привід ближче познайомитись з українськими виробниками, які виготовляють якісні і смачні продукти. Наприклад, чудовою альтернативою ще й за приємною ціною є товари власних торгових марок… Підтримуйте українське і розповідайте друзям», говориться у повідомленні Novus.

VARUS та «Ашан» також почали знімати з продажів продукцію Bonduelle. Зокрема, у VARUS  відмітили, що не дивлячись на спростування Bonduelle інформації, щодо підтримки російської армії, компанія продовжує діяльність на ринку країни-агресора.

 В «АТБ» повідомили, що припинили закупівлю продукції Bonduelle з 4 січня. Якщо на полицях покупці ще бачать продукцію цієї торгової марки, то це допродажа залишків.

Нагадаємо, на початку січня Bonduelle Group опублікувала офіційну заяву, у якій спростовує інформацію, поширену російськими ЗМІ, про надання продуктових наборів компанії російській армії у якості привітання з Новим роком.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus