У «Сингента Україна» новий генеральний директор

З 1 грудня 2022 року Сергій Клішин, який обіймав посади генерального директора «Сингента Україна» та керівника бізнесу насіння компанії, перейшов на нову позицію. Директором «Сингента Україна» призначений Олександр Кравчук.

Джерело: повідомлення Клішина на сторінці Linkedin.

Сергій Клішин написав, що відтепер починає працювати керівником напрямку ліцензування, розвитку бізнесу та стратегічного партнерства бізнесу насіння Syngenta в регіоні ЕМЕA (Європа, Близький Схід та Африка).

За інформацією Latifundist.com, на позиції генерального директора «Сингента Україна» та керівником бізнесу насіння компанії призначений Олександр Кравчук. Він працював керівником напрямку продажів компанії.

Сергій Клішин підтвердив нам інформацію, що ці позиції відтепер обійматиме Кравчук. 

Згідно YouControl, Кравчук вказаний як директор «Сингента Україна» з кінця листопада 2022 року.

Нагадаємо, що головний офіс Syngenta не публікував жодних заяв щодо російської агресії на території України. Syngenta продовжує свою діяльність у рф.

Влітку минулого року Syngenta та «Адама Україна» заявили, що інвестують в аграрний сектор України $400 млн, забезпечуючи підтримку виробників, які опинилися в складних умовах внаслідок війни в Україні.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus