Аграріям розповіли, як вигідно придбати ЗЗР та насіння

У порівнянні з купівлею за кредитом векселі дозволять агрокомпаніям придбати засоби захисту рослин та насіння компанії BASF за більш вигідною ціною.

Про це розповів керівник відділу комерційних та цифрових рішень BASF Agricultural Solutions Юрій Журавель в матеріалі: «‎Гнучке управління фінансами: Юрій Журавель про нові умови вексельної програми BASF»‎ на SuperAgronom.com.

За його словами, також це дозволить уникнути змін у вартості продукції, яка залежить і від інфляції, і від зміни курсу валют.

«‎Кожен аграрій, який веде зареєстровану діяльність, може долучитися до вексельної програми під 1%. Мінімальна сума векселя залишились 500 тисяч гривень»‎, — зауважив Юрій Журавель. 

Відзначається, що процедура досить проста та її можна поділити на 3 кроки.

  • Етап перший. Потенційний або ж постійний клієнт BASF повинен звернутися до офіційного дистриб'ютора та визначитися із сумою замовлення.
  • Етап другий. Далі необхідно звернутися до банку-партнера АТ «Райффайзен банк», оформити ліміт авалювання векселів та отримати інформаційний лист. Після цього агропідприємство отримує від офіційного дистриб’ютора необхідну продукцію. Звертаю вашу увагу на те, що вексель потрібно обов’язково виписати, авалювати та передати представнику компанії-дистриб’ютора.
  • Фінальний етап. Після проведення посівної, коли компанія зібрала врожай та отримала прибуток за продукцію, треба розрахуватися за вексель у встановлений термін.

Вексельна програма триватиме до 30 жовтня 2023 року. 

Варто зазначити, що на програму зарезервований обмежений бюджет.

Деталі та умови акції за посланням.

Читайте також: «‎Юрій Журавель про нові умови вексельної програми BASF»‎ 

Нагадаємо, що BASF розширює дію вексельної програми на купівлю ЗЗР та насіння.

Сергій Герасименко, Latifundist.com, 2022 р.

  

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus