Партія українського зерна незабаром попрямує до Африки

Зерно
Зерно
Джерело фото: Latifundist.com

Нігерія отримає від України 25 тис. т зерна в межах Grain from Ukraine.

Про це повідомив міністр аграрної політики та продовольства України Микола Сольський, у рамках офіційного візиту делегації Міністерства аграрної політики та продовольства України до країн Африки.

Микола Сольський зазначив, що навіть попри війну Україна продовжує забезпечувати продовольством країни, які найбільше цього потребують. 

«З цією метою у рамках ініціативи Grain from Ukraine до Нігерії буде направлено 25 тисяч тонн зерна. Постачання продовольства планується у найближчі місяці‎», — наголосив міністр. ‎ 

Читайте також: «‎Суцільний соняшник 2023. Площі збільшують, а як збільшити врожай?»‎ 

Нагадаємо, Grain from Ukraine — продовольча ініціатива Президента України Володимира Зеленського. Вона спрямована на забезпечення продовольством країни, які опинилися на межі голоду, а також на підтримку вітчизняних аграріїв.

Тобто, це одночасна підтримка країн, які мають нестачу продовольства, українських фермерів та загалом економіки України.

Сергій Герасименко, Latifundist.com, 2022 р.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus