АМКУ дозволив Веревському сконцентрувати понад 50% акцій Кернела

Антимонопольний комітет України дозволив кіпрській компанії Namsen Limited, контрольованій головою ради директорів «‎Кернел»‎ Андрієм Веревським, збільшити кількість акцій Kernel Holding S.A. (Люксембург) більш ніж до 50% із нинішніх 39,3%, пише «‎Бізнес-Цензор».‎ 

«Надано дозвіл компанії Namsen Limited (місто Нікосія, Кіпр) на безпосереднє придбання акцій компанії Kernel Holding S.A. (місто Люксембург, Люксембург), що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління компанії‎»‎, — сказано в повідомленні АМКУ.

АМКУ не уточнює у повідомленні інші деталі правочину, оскільки публікує відповідну інформацію через кілька днів після повідомлення про її проведення.

За даними Варшавської фондової біржі, Namsen Limited Веревського зараз володіє 39,27% у статутному капіталі Kernel Holding S.A; 5,01% належить фонду Kopernik Global Investors LLC; а решта 55,7%  — іншим акціонерам. 

Сергій Герасименко, Latifundist.com, 2022 р.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus