Олександр Камишін очолить офіс з євроінтеграції Укрзалізниці в Європі

Голова правління Укрзалізниці Олександр Камишін
Голова правління Укрзалізниці Олександр Камишін
Джерело фото: Latifundist.com

Голова правління Укрзалізниці Олександр Камишін подав у відставку. Він очолить офіс з євроінтеграції Укрзалізниці в Європі.

Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі.

«369-й день війни. Залізниця продовжує працювати за графіком. А я подаю у відставку.За спільним рішенням з Віце-Прем’єром Кубраковим очолю офіс з євроінтеграції Укрзалізниці в Європі. Залишаю позицію зі спокійним серцем. Компанія працює чітко і злагоджено. Залишається #залізна_команда. Тому впевнений, що в компанії і далі #все_буде_добре», — написав Камишін.

Довідка. Олександр Камишін працював в KPMG на посаді аудитора (2006-2008), у фонді Dragon Capital та генеральним директором KMZ Industries (2009-2012). З 2012 р. до 2019 р. Олександр був менеджером з інвестицій SCM та членом Наглядової ради Portinvest. 

Нагадаємо, що Наглядова рада «Укрзалізниці» (УЗ) запропонувала новим тимчасово виконуючим обов’язки голови правління УЗ після звільнення Івана Юрика призначати Олександра Камишіна.

У серпні 2021 року Кабмін призначив Олександра Камишіна новим в.о. голови правління Укрзалізниці. У жовтні його призначили головою товариства.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus