Олександра Камишіна призначили позаштатним радником президента

Очільника Укрзалізниці Олександра Камишіна призначили позаштатним радником Президента України. На цьому тижні Камишін заявив, що йде у відставку.

Про це йдеться в указі Президента №127/2023.

«‎Призначити Камишіна Олександра Миколайовича Радником Президента України (поза штатом)», йдеться в документі від 3 березня.

Зазначимо, Камишін заявив, що після відставки очолить офіс з євроінтеграції Укрзалізниці в Європі.

Довідка. Олександр Камишін працював в KPMG на посаді аудитора (2006-2008), у фонді Dragon Capital та генеральним директором KMZ Industries (2009-2012). З 2012 р. до 2019 р. Олександр був менеджером з інвестицій SCM та членом Наглядової ради Portinvest. 

Нагадаємо, що Наглядова рада «Укрзалізниці» (УЗ) запропонувала новим тимчасово виконуючим обов’язки голови правління УЗ після звільнення Івана Юрика призначати Олександра Камишіна.

У серпні 2021 року Кабмін призначив Олександра Камишіна новим в.о. голови правління Укрзалізниці. У жовтні його призначили головою товариства.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus