Українським аграріям пропонують нову програму підтримки

ALFA Smart Agro пропонує аграріям взяти участь у програмі «ALFA Аванс 2023». За умовами програми вони зможуть  реалізувати врожай із премією до 10% від ціни та отримати необхідні засоби захисту й живлення рослин для сезону.

Про це повідомляє пресслужба ALFA Smart Agro

В рамках програми можна реалізувати пшеницю, ячмінь, жито, сорго, соняшник, кукурудзу та сою.

Господарство-учасник має:

  • звернутися до компанії ALFA Smart Agro погодити обсяг закупівель сільськогосподарської продукції та ціни. Укласти договір купівлі-продажу;
  • визначити необхідні препарати ALFA Smart Agro, які бажає отримати;
  • отримати замовлені ЗЗР одразу після поставки сільськогосподарської продукції.

До того ж, у 2023 році премія до ціни врожаю збільшена вдвічі, порівняно із минулим роком. Залежно від переліку замовлених ЗЗР, терміну поставки с/г продукції та інших умов, вона може становити до 10%.

Детальні умови програми «ALFA Аванс 2023» можна дізнатися у фахівців ALFA Smart Trading:  0504412567, andriy.ryzhenko@alfasmartagro.com.

Нагадаємо, українські аграрії завдяки державним програмам отримали близько 10 млрд грн кредитів. Серед лідерів по областях — Київська та Дніпропетровська.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus