Власник компанії ПАЕК Юрій Кормишкін отримав поранення внаслідок підриву трактора на Миколаївщині

Власник «‎Південної аграрно-експортної компанії» (ПАЕК) Юрій Кормишкін у неділю, 19 березня, отримав поранення внаслідок підриву трактора у Баштанському районі Миколаївської області.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

«ТОВ «СП «ПАЕК» повідомляє, що, дійсно, вчора, 19 березня, в селі Новопетрівка Баштанського району під час обробки землі під посів ярих культур на міні підірвалась сільськогосподарська техніка. На момент зриву на полі був присутній і власник компанії Юрій Кормишкін. Водій трактору, слава Богу, живий. Кормишкін знаходиться в лікарні для отримання необхідної медичної допомоги», — йдеться у повідомленні.

Читайте також: Репортаж зі Снігурівки. Як росіяни за пів року окупації перетворили на руїни один із найбільших елеваторів Миколаївщини

 

Нагадаємо, в Миколаївській області почали розміновувати сількогосподарські землі. Від Міноборони в області працює 11 груп розмінування, з наступного тижня до них долучаться ще 9 груп. Також 9 груп працюють від ДСНС.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus