Український зернотрейдер збільшить власний парк вагонів для перевезення зерна

ГК «Прометей» підписала лізингову угоду з «Першим Українським Міжародним Банком» (ПУМБ) на $3 млн. Вона передбачає виробництво залізничних вагонів для перевезення зерна.

Про це повідомила пресслужба ГК «Прометей».

«Цей кредит можна розглядати як схвальну оцінку діяльності Групи компаній Прометей зі сторони кредитної установи. На другому році війни ми відчуваємо колосальне навантаження, працюючи в таких обмежених умовах, але продовжуємо активно рухатися та вчасно виконуємо попередньо взяті на себе зобов’язання», — розповіла керівник сектору корпоративних фінансів «Прометей» Ірина Івченко.

За її словами, кошти на внутрішньому ринку компанії допомагає залучати позитивна кредитна історія «Прометей», наявність власного капіталу та прозорі джерела доходів.

ГК «Прометей» планує продовжити співпрацю з ПУМБ за умови збільшення ліміту фінансування.

Нагадаємо, в минулому році компанія «Прометей» закупила нові хопери в рамках програми розвитку транспортної автономності. Так, дебютний проєкт із придбання 54 вагонів «Прометей» реалізував у рамках лізингової угоди з «Першим Українським Міжародним Банком» (ПУМБ). 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus