MOST LT розширить елеваторні потужності терміналу

MOST Logistic Terminal розширить елеваторні потужності терміналу на кордоні з Польщею. До початку нового сезону в експлуатацію планують ввести силоси на 10 тис. т одночасного зберігання.

Про це у матеріалі на Latifundist.com розповів директор MOST LT Валерій Крупко.

«До початку нового сезону плануємо ввести в експлуатацію силоси на 10 тис. т зерна. А до кінця року — обладнання для сушіння зерна. Тобто сьогоднішній вектор розвитку терміналу — збільшення потужностей для перевалки зерна. Хоча про всі інші вантажі ми теж не забуваємо», — розповів директор терміналу Валерій Крупко.

На сьогодні термінал може щомісяця обробляти та перевантажувати у вузькоколійні європейські вагони близько 20 тис. т зерна. При цьому силосні потужності MOST Logistic Terminal розраховані на накопичення 2,5 тис. т зерна. Для оперативних потреб цього достатньо. 

Читайте також: Великий шлях на Захід. Як Агросем створив один з найбільших терміналів для експорту українського зерна в Європу

Нагадаємо, польський уряд ухвалив рішення про тимчасове обмеження імпорту в/та через територію Польщі (в тому числі транзитом) сільськогосподарських товарів з України. 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus